Vælg en side

Om Blågårds Apotek

Velkommen til Blågårds Apotek som ligger centralt på Indre Nørrebro. Stedet bliver i folkemunde kaldt “Kroteket” og er samlingssted for et bredt udbud af både traditionelle og unikke øl fra både ind- og udland.

Er du ikke til øl er det selvfølgelig også muligt at nyde alt fra et godt glas vin, en spændende whisky eller en dejlig rom. Det brede og unikke udvalg af drikkevarer krydres med en rustik bar stemning som ikke findes lignende i det meste af København. Den gamle apotekerdisk udgør stadig baren, og her snakkes om alt fra politik til dagens daglige gøremål. Blågårds Apotek byder på en charme som opnås fordi stedet har eksisteret så længe – faktisk blev bygningen opført helt tilbage i år 1900.

På Blågårds Apotek kan du samtidig opleve et væld af live musik da vi alle mandage byder på vaskeægte Jazz Jam fra kl. 20.00 – 23.00, Onsdagen byder på singer songwriters playground fra kl. 20.30 – 23.30, imens fredage og lørdage byder på DJs og suveræn live musik fra 21.00 – 00.00. Under livemusikken er der entré på 40,-.

Hver måned skifter udstillingen på væggene og der holdes også debatter om relevante samfundsproblemer.

Stedet er non-profit og overskuddet går tilbage til lokalområdet.
Med andre ord – her kan du få stillet et hvert behov, om det er dagligstuens hyggelige snakke eller weekendens koncert- og natteliv du efterspørger.