Om Blågårds Apotek

Blågårds Apotek – en ikonisk lokal bar og spillested på Nørrebro 

Blågårds Apotek er en fondsdrevet og non-profit bar og spillested beliggende i hjertet af Indre Nørrebro ved Blågårds Plads. I den gamle apoteksfilial fyldes lokalerne i dag med live musik mandag, onsdag og lørdag. 

Mandage byder på Jazz Jam fra 20.00-23.00 og onsdage kan man møde et væld af singer songwriters fra 20.00-23.00. Derudover byder lørdag på live musik fra 21.00-00.00 – her er der entré på 50,-.

I folkemunde kaldes stedet blot “Kroteket” og byder på et udvalg af 18 ølhaner med både traditionelle og unikke øl fra ind- og udland. Er man ikke til øl, serveres der også lækker vin, forfriskende cider, spændende whiskey eller en dejlig rom.

Det brede og unikke udvalg af drikkevarer kombineret med en autentisk barstemning skaber en atmosfære, der ikke findes andre steder i København. Den gamle apotekerdisk udgør stadig baren og her snakkes om alt fra politik til dagens daglige gøremål, hvilket giver stedet en helt unik stemning fra åben til luk. 

Blågårds Apotek byder på en charme, som opnås fordi stedet har eksisteret længe – den nuværende bygning blev opført tilbage i år 1932.